Besparen in de Keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu tijdelijk gratis het ebook "besparen in de keuken!"





Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet

Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Bonbons

Bonbons

Wie is er nou niet dol op bonbons? Dit gerecht is de manier bij uitstek om je geliefde te veroveren tijdens Valentijnsdag. Waar wacht je nog op? Probeer het nu zelf!

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 6

Ingredi├źnten

  • Pure chocolade 500 gr
  • Room 500 ml
  • Grappa 2 lepels
  • Materialen

  • Bekken
  • Garde
  • 2 vorken
  • Litermaat
  • Weegschaal
  • Stalen rekjes
  • Pan
  • Vierkant bakje
  • Appel/parisienneboor
  • Bakplaat
  • Bereiden

    Weeg 500 gr pure chocolade af. Weeg 500 ml room af. Doe de room in een pan, direct de pan er af halen zodra het begint te koken. Doe de chocolade in een bekken en doe de warme room erbij. Met een garde goed door roeren. Daarna 2 lepels grappa erbij. Doe de chocolade in een vierkant bakje en zet dit in de koelkast zodat het steviger wordt. Zet een pan met warm water op en haal de chocolade uit de koelkast. Maak bolletjes met een appel/parisienneboor. Het warm water zorgt voor mooie ronde bolletjes. Leg de bolletjes op een bakplaat en daarna de bakplaat in de koelkast. Verwarm een laagje pure chocolade via au beur-marie. Daarna met 2 vorken de chocolade bolletjes in de gesmolten chocolade doppen en op een rekje leggen. Tenslotte laten drogen en serveren.

    Resultaat

    Bonbons

    Breng anderen op de hoogte:
    • Facebook
    • Google Bookmarks
    • Twitter
    • LinkedIn
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Mascarpone Bonbons
    2. Chocolade-crunch bonbons
    3. Poffertjes-ijstaart
    4. Borstplaat
    5. Chocolade petitfours met kersen

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>