Besparen in de Keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu tijdelijk gratis het ebook "besparen in de keuken!"





Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet

Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Carnavalssoep (Vastelaovessop)

Carnavalssoep (Vastelaovessop)

Carnavalsgerechten zijn niet alleen stevige gerechten, ze zijn ook gemakkelijk van te voren te bereiden. Deze soep is dan ook de basis om je vervolgens vol overgave in het carnaval te storten!

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 120 minuten
Aantal personen: 16

Ingrediënten

  • 1½ pond runderpoulet
  • 2 paprika’s, in kleine blokjes gesneden
  • 5 uien, in halve ringen gesneden
  • 1 mespuntje knoflookpoeder of 2 teentjes fijngesneden knoflook
  • 1 mespuntje ve-tsin
  • 1 groot blik tomatenpuree
  • 1 eetlepel pikante paprikapoeder
  • 4 bouillonblokjes
  • 4 eetlepels ketjap manis
  • 4 eetlepels olie
  • 1 theelepel tabasco
  • 2 laurierbladeren
  • 60 gram bloem
  • Zout
  • Peper
  • Materialen

  • Pan
  • Bereiden

    Bebloem de runderpoulet en bak het bruin in de olie. Bak vervolgens de paprika’s even mee. Voeg de paprikapoeder en bloem toe en laat dit even garen. Doe er dan ca. 3 liter koud water bij en breng dit al roerende aan de kook. Doe de tomatenpuree en de rest van de ingrediënten erbij. Laat de soep onder af en toe roeren 1½ à 2 uur trekken. Het vlees moet gaar worden. De soep moet licht gebonden zijn. Breng het eventueel op smaak met peper en zout.

    Resultaat

    Carnavalssoep (Vastelaovessop)

    Breng anderen op de hoogte:
    • Facebook
    • Google Bookmarks
    • Twitter
    • LinkedIn
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Hoe maak ik soep van verse doperwten
    2. Hoe maak ik gebonden soep
    3. Thaise soep met omeletspiraaltjes
    4. Courgette cappuccino
    5. Linzensoep met citroenyoghurt

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>