Besparen in de Keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu tijdelijk gratis het ebook "besparen in de keuken!"





Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet

Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Chocolade-crunch bonbons

Chocolade-crunch bonbons

Dit recept is afkomstig uit België, en mede door haar zoetheid zeer geschikt voor Valentijnsdag. Verras je Valentijn met deze knapperige chocolade.

Bereidingstijd: 30 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 25 g boter
  • 100 g gezeefde poedersuiker
  • 50 g gepofte rijst
  • 3 tl cacao
  • 100 g melkchocolade
  • Materialen

  • 2x Pan
  • Pannetje
  • Klein rechthoekig vormpje
  • Pannenkoekmes
  • Bereiden

    In een ruime pan de honing zachtjes verwarmen met de boter. Daar de poedersuiker, de gepofte rijst en de cacao bijroeren Een rechthoekige kleine vorm (eventueel van karton) invetten en de massa hierin scheppen, licht aandrukken en gladstrijken. Een pannetje met de melkchocolade in een pan met kokend water al roerend laten smelten. De gesmolten chocolade over de crunch-massa uitschenken en direct met een pannenkoekmes gladstrijken. Dit hard laten worden en daarna in bonbons van anderhalve cm snijden.

    Resultaat

    Chocolade-crunch bonbons

    Breng anderen op de hoogte:
    • Facebook
    • Google Bookmarks
    • Twitter
    • LinkedIn
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Chocolade pannenkoek met kersen
    2. Chocolade cakejes
    3. Mascarpone Bonbons
    4. Bonbons
    5. Chocolade petitfours met kersen

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>