Tonijnbroodjes

Deze tonijnbroodjes zijn heerlijk als ontbijt, bijgerecht, of op elk ander moment van de dag. Snel gemaakt, maar daarom niet minder!

Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten Tonijnbroodjes

  • 1/2 ciabatta afbakbrood (a 250 g)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 geroosterde paprika’s (pot a 465 g)
  • 1 bakje tonijn (naturel) (125 g)
  • 2 eetlepels kappertjes

Materialen

  • Grill

Bereiden

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika’s in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.

Resultaat Tonijnbroodjes

Tonijnbroodjes