Cakehartjes
Deze cakehartjes zijn niet alleen erg lekker en gemakkelijk te maken, maar ook nog eens erg geschikt om weg te geven met Valentijnsdag. Pas er wel op dat je niet teveel harten veroverd!
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 10
Ingrediënten Cakehartjes
- 1 cake
- 2 à 3 eetlepels rode jam
- 2 ons roomkaas
- Poedersuiker
- Rode levensmiddelenkleurstof of limonadesiroop
- Garneersnoepjes
Materialen
- Hartjes uitsteekvormpjes
- Papieren vormpjes
- Koeksteker
- Mixer
Bereiden Cakehartjes
Snijd de korstjes van de cake en snijd de cake in plakken van 1½ cm dik. Steek met een koeksteker 20 hartjes uit de cake of maak een mal van karton en snijd hierlangs de hartjes uit. Meng met een mixer de jam door de roomkaas. Besmeer 10 hartjes met de kaas/jam en leg er een tweede plakje cake op. Roer van de poedersuiker met wat water en enkele druppels kleurstof een glazuur. Lepel dit over de hartjes en versier verder met de garneersnoepjes. Zet ieder cakehartje in een papieren vormpje