Thee is al duizenden jaren een bron van goede gezondheid. Eén van de meer conservatieve methoden om jouw lichaam te ontgiften, is door jouw uitgebalanceerde dieet aan te vullen met een thee die rijk is aan antioxidanten en speciaal is samengesteld om de leverfunctie te verbeteren, en om de andere spijsverteringsorganen te ondersteunen die een rol spelen bij ontgiften. Hieronder tref je diverse voordelen waarom detox thee daadwerkelijk gezond is.

Verbeter jouw spijsvertering

Veel mensen hebben spijsverteringsgerelateerde klachten zoals gasvorming, opgeblazen gevoel, obstipatie of soms misselijkheid. Al deze problemen zijn een teken van een slechte spijsvertering en leiden tot een suboptimale vertering (verminderde opname) van mineralen, vetten, vitamines en andere voedingsstoffen. Hier stimuleren detoxdranken een goede spijsvertering door afval te elimineren door een natuurlijke reiniging van de darmen. Detoxdranken verlichten winderigheid en mobiliseren afval om de darmen te reinigen. Wanneer gifstoffen en onzuiverheden effectief uit het lichaam worden weggehaald, begint het gewichtsverliesproces automatisch.

Bevorder een goede huid en sterk haar

Als gifstoffen of verontreinigende stoffen het lichaam van binnenuit beschadigen, schaden ze het lichaam ook van buitenaf. Onze huid en haar absorberen dagelijks veel verontreinigende stoffen die de huid kunnen uitdrogen, de teint dof maken en de hoofdhuid en het haar verzwakken. Ook hier kan een dagelijkse detoxdrank in de ochtend helpen bij het bestrijden van alle chemische verontreinigende stoffen en je lichaam van binnenuit voeden om een ​​goede huid en haar te bevorderen.

Herstel de algehele gezondheid

Herstel de algehele gezondheid

Detox-drankjes reinigen het systeem door de lever en het immuunsysteem te versterken, de spijsvertering te verbeteren, de bloedcirculatie te verbeteren en huid en haar gezond te houden. Je zult ook merken dat een dagelijkse detox-reiniging van groene thee je humeur kan helpen verbeteren, hoofdpijn kan verminderen en het energieniveau van je lichaam kan verhogen. Het drinken van groene thee en kruiden in een uitgebalanceerde combinatie vergemakkelijkt de reiniging en ontgifting van het lichaam. Dit helpt het lichaam om het immuunsysteem te versterken en beschermt het lichaam tegen ziekten. Detox-reiniging maakt de lichaamscellen energieker en stelt cellen in staat actief te functioneren, wat elk systeem van het lichaam versterkt en uiteindelijk het immuunsysteem sterker maakt.

Verhoog mentale alertheid

De actieve componenten van detox-theeën zoals matcha-thee, groene thee en gember werken samen in het lichaam om het systeem te reinigen, ontstekingen te verminderen en gifstoffen te verwijderen. Door het verwijderen van de toxine-lading voelt men zich licht, mentaal alert en gerevitaliseerd, in tegenstelling tot leven met een wazig brein, stemmingswisselingen met vermoeidheid.