Gek op Tiramisu? Probeer het dan eens zelf te maken met dit heerlijke recept! Succes gegarandeerd.
Bereidingstijd: 25 minuten
Wachttijd: 120 minuten
Aantal personen: 8
Met dit recept maak je gezonde tortillawraps met tonijn, mais, augurken, tomaten en komkommer.
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4
Als liefhebber van soep is deze Thaise soep met omeletspiraaltjes een echte aanrader. Bereid met diverse groente en uiteraard ei.
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4
In de zomer en vroege herfst zijn ze er weer: artisjokken. Het lijken prachtige bloemen, maar zijn in werkelijkheid groenten. Heerlijk met een beetje vinaigrette. Maar hoe maak je ze nou klaar? Dat is eigenlijk heel simpel!
Bereidingstijd: 30 minuten
Als je optimaal van de smaak van snijbonen wilt genieten, zul je in de weer moeten met het keukenmes of een snijbonenmolen. Want pas bij het fijnsnijden van de bonen komt het aroma tot zijn volle recht. Ze zijn heerlijk door een salade of in combinatie met een stukje gegrild vlees of vis.
Bereidingstijd: 30 minuten
Doordat groene asperges langer aan de wortel van de plant blijven en bovengronds groeien, zijn ze behalve krachtiger en kruidiger van smaak, ook rijker aan vitamines dan de witte exemplaren. Je hoeft ze nauwelijks te schillen en zijn bijna altijd verkrijgbaar.
Bereidingstijd: 25 minuten
Laat je door het hoge prijskaartje niet afschrikken; niet alleen zijn asperges gezond (caloriearm maar vitaminerijk), ze hebben ook een verfijnde smaak die zich makkelijk laat combineren. Asperges doen het goed bij eieren, garnalen, kip, maar ook bij konijn en kalfvlees.
Bereidingstijd: 60 minuten
Verse erwtjes hebben een delicate smaak, niet te vergelijken met de gedroogde en de geblikte variant. Erwtjes doppen is een geduldkarweitje, maar erg gezellig om te doen met andere mensen.
Bereidingstijd: 60 minuten