Image

Tiramisu

Tiramisu
7 jaar ago

Tiramisu

By  •  Nagerechten

Gek op Tiramisu? Probeer het dan eens zelf te maken met dit heerlijke recept! Succes gegarandeerd.

Bereidingstijd: 25 minuten
Wachttijd: 120 minuten
Aantal personen: 8

Read More

Tortillawrap met tonijn
7 jaar ago

Tortillawrap met tonijn

By  •  Hoofdgerechten

Met dit recept maak je gezonde tortillawraps met tonijn, mais, augurken, tomaten en komkommer.

Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4

Read More

Thaise soep met omeletspiraaltjes
7 jaar ago

Thaise soep met omeletspiraaltjes

By  •  Voorgerechten

Als liefhebber van soep is deze Thaise soep met omeletspiraaltjes een echte aanrader. Bereid met diverse groente en uiteraard ei.

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4

Read More

Hoe kook ik artisjokken
7 jaar ago

Hoe kook ik artisjokken

By  •  Basisrecepten

In de zomer en vroege herfst zijn ze er weer: artisjokken. Het lijken prachtige bloemen, maar zijn in werkelijkheid groenten. Heerlijk met een beetje vinaigrette. Maar hoe maak je ze nou klaar? Dat is eigenlijk heel simpel!

Bereidingstijd: 30 minuten

Read More

Hoe snijd en kook ik snijbonen
7 jaar ago

Hoe snijd en kook ik snijbonen

By  •  Basisrecepten

Als je optimaal van de smaak van snijbonen wilt genieten, zul je in de weer moeten met het keukenmes of een snijbonenmolen. Want pas bij het fijnsnijden van de bonen komt het aroma tot zijn volle recht. Ze zijn heerlijk door een salade of in combinatie met een stukje gegrild vlees of vis.

Bereidingstijd: 30 minuten

Read More

Hoe kook ik groene asperges
7 jaar ago

Hoe kook ik groene asperges

By  •  Basisrecepten

Doordat groene asperges langer aan de wortel van de plant blijven en bovengronds groeien, zijn ze behalve krachtiger en kruidiger van smaak, ook rijker aan vitamines dan de witte exemplaren. Je hoeft ze nauwelijks te schillen en zijn bijna altijd verkrijgbaar.

Bereidingstijd: 25 minuten

Read More

Hoe kook ik witte asperges
7 jaar ago

Hoe kook ik witte asperges

By  •  Basisrecepten

Laat je door het hoge prijskaartje niet afschrikken; niet alleen zijn asperges gezond (caloriearm maar vitaminerijk), ze hebben ook een verfijnde smaak die zich makkelijk laat combineren. Asperges doen het goed bij eieren, garnalen, kip, maar ook bij konijn en kalfvlees.

Bereidingstijd: 60 minuten

Read More

Hoe maak ik soep van verse doperwten
7 jaar ago

Hoe maak ik soep van verse doperwten

By  •  Basisrecepten

Verse erwtjes hebben een delicate smaak, niet te vergelijken met de gedroogde en de geblikte variant. Erwtjes doppen is een geduldkarweitje, maar erg gezellig om te doen met andere mensen.

Bereidingstijd: 60 minuten

Read More