Pannenkoek met gehakt en paprika
Als variatie op de naturel pannenkoek is deze pannenkoek met gehakt en paprika een echte aanrader. Probeer het zelf aan de hand van onderstaand recept.
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten Pannenkoek met gehakt en paprika
- 1 rode paprika
- 2 el. olie
- 250 gr. rundergehakt
- 1 klein blikje maiskorrels
- 1 tl. Italiaanse keukenkruiden
- Beslag voor 4 pannenkoeken
Materialen
- Braadpan
Bereiden Pannenkoek met gehakt en paprika
Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt rul. Voeg de paprika, de uitgelekte maiskorrels en de Italiaanse keukenkruiden toe. Bak van het beslag 4 mooie pannenkoeken. Verdeel het gehaktmengsel over de pannenkoeken.