Spaghetti met kip en paprika
De liefhebber van pasta houdt uiteraard ook van Italiaans. Wat dacht je van dit spaghetti gerecht met kip en paprika? Klaar in een handomdraai.
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten Spaghetti met kip en paprika
- 300 g spaghetti
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 rode paprika, in stukken
- 300 g kipfilet, in blokjes
- 1 pot tomatensaus, sugo basilico (470 ml)
- 1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
- Stukje Parmezaanse kaas
Materialen
Geen
Bereiden Spaghetti met kip en paprika
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 3 eetlepels olie en bak de stukken paprika 5 minuten op laag vuur. Zet het vuuriets hoger, voeg de blokjes kipfilet toe en bak nog 5 minuten. Voeg de basilicumsaus toe en laat 5 minuten doorwarmen. Voeg als het te droog wordt een beetje water toe. Voeg de cherrytomaten toe aan de saus en laat 1 minuut doorwarmen. Meng de saus met de spaghetti en breng op smaak met peper en zout. Rasp er Parmezaanse kaas over naar smaak.