De liefhebber van pasta houdt uiteraard ook van Italiaans. Wat dacht je van dit spaghetti gerecht met kip en paprika? Klaar in een handomdraai.

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten Spaghetti met kip en paprika

  • 300 g spaghetti
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 rode paprika, in stukken
  • 300 g kipfilet, in blokjes
  • 1 pot tomatensaus, sugo basilico (470 ml)
  • 1 bakje cherrytomaten, gehalveerd
  • Stukje Parmezaanse kaas

Materialen

Geen

Bereiden Spaghetti met kip en paprika

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 3 eetlepels olie en bak de stukken paprika 5 minuten op laag vuur. Zet het vuuriets hoger, voeg de blokjes kipfilet toe en bak nog 5 minuten. Voeg de basilicumsaus toe en laat 5 minuten doorwarmen. Voeg als het te droog wordt een beetje water toe. Voeg de cherrytomaten toe aan de saus en laat 1 minuut doorwarmen. Meng de saus met de spaghetti en breng op smaak met peper en zout. Rasp er Parmezaanse kaas over naar smaak.