Tonijnbroodjes
Deze tonijnbroodjes zijn heerlijk als ontbijt, bijgerecht, of op elk ander moment van de dag. Snel gemaakt, maar daarom niet minder!
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten Tonijnbroodjes
- 1/2 ciabatta afbakbrood (a 250 g)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 geroosterde paprika’s (pot a 465 g)
- 1 bakje tonijn (naturel) (125 g)
- 2 eetlepels kappertjes
Materialen
- Grill
Bereiden
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika’s in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.