Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet
Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Hoe moet ik vis bakken

Vis bakken

Een goed gebakken vis is mooi heel, heeft een krokant korstje en een fijne vissmaak. Hoge kookkunst is niet vereist, wel aandacht en zorg. Bijna alle vissoorten kun je bakken,vooral gebakken platvis (schol en tong) zijn erg lekker.

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • Vis (schol of tong)
  • Bloem
  • Vloeibare olie
  • Eventueel ei
  • Eventueel paneermeel
  • Eventueel kruiden en broodkruim
  • Materialen

  • Groot bord of platte schaal
  • Koekenpan met antiaanbaklaag
  • Bereiden

    Strooi op een groot bord of platte schaal een laagje bloem en wentel de schol of tong hier aan beide kanten in. Druk de vis licht aan en schud het teveel aan bloem eraf.

    Verhit 4 kneepjes vloeibare olie in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken.

    Bak hierin de vis aan beide zijden mooi goudkleurig in 4 á 6 minuten, afhankelijk van de grootte en dikte van de vis.

    Wentel de vis voor een knapperig laagje eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en vervolgens door paneermeel. Of maak zelf een paneermeel van versgehakte kruiden met droog broodkruim. Wentel de vis eerst door ei, dan door het kruidige paneermeel en dan opnieuw door ei en paneermeel. Bak verder als boven beschreven.

    Breng anderen op de hoogte:
    • Print
    • Digg
    • Sphinn
    • del.icio.us
    • Facebook
    • Mixx
    • Google Bookmarks
    • eKudos
    • email
    • Hyves
    • Live
    • MSN Reporter
    • MySpace
    • NuJIJ
    • StumbleUpon
    • Twitter
    • Yahoo! Bookmarks
    • Add to favorites
    • LinkedIn
    • PDF
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Hoe moet ik drumsticks bakken
    2. Hoe moet ik biefstuk bakken
    3. Hoe moet ik aardappels bakken
    4. Hoe moet ik vis grillen
    5. Hoe moet ik groente roerbakken

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>