Besparen in de Keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu tijdelijk gratis het ebook "besparen in de keuken!"





Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet

Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Oosterse kip

Oosterse kip

Deze gegrilde Oosterse kip is ideaal als voorgerecht. Dankzij het grillen is dit voorgerecht ook nog eens gezond en natuurlijk ook gewoon erg lekker.

Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 100 ml Japanse sojasaus
  • 4 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel sherry
  • 200 g kipfilet
  • 1 eetlepel olie
  • Materialen

  • Grillpan
  • Bereiden

    Breng de sojasaus, de suiker en de sherry in een pan met een dikke bodem op middelhoog vuur aan de kook. Laat net zolang koken tot het een dikke marinade is. Snijd de kipfilet in de lengte doormidden. Bestrijk de repen kipfilet met de marinade en laat ze minstens een halfuur rusten. Verhit een grillpan. Bestrijk de repen kipfilet dun met olie en gril ze in 5-6 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin tot beide kanten een mooi ruitmotief hebben. Snijd de kipfilet dwars in reepjes en serveer direct.

    Resultaat

    Oosterse kip

    Breng anderen op de hoogte:
    • Facebook
    • Google Bookmarks
    • Twitter
    • LinkedIn
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Hoe moet ik vis grillen
    2. Hoe moet ik vlees grillen
    3. Hoe moet ik kipfilet wokken
    4. Thaise soep met omeletspiraaltjes

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>