Besparen in de Keuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu tijdelijk gratis het ebook "besparen in de keuken!"





Reactie op Besparen in de Keuken

Wat leuk dat u mij dat boek heb gestuurd. Ik ben nu ongeveer op de helft van het boek. Het is erg interessant. Dit wilde ik u nog even laten weten.Verzonden vanaf Samsung-tablet

Ook het e-book Besparen in de keuken ontvangen?! Schrijf je dan hierboven even in voor de infomails en je ontvangt het e-book direct!

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Dit Italiaans gerecht staat in ‘t teken van vis gecombineerd met fricandeau, en samen vormen zij een heerlijke salade die niet alleen erg lekker maar ook nog gezond is.

Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4

Ingredi├źnten

  • 1 blikje tonijnmoot naturel (195 g), uitgelekt
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels citroensap
  • 2 zakken rucola (sla, a 75 g)
  • 400 g gebraden fricandeau (vleeswaren)
  • 3 eetlepels kappertjes (potje)
  • Materialen

  • Staafmixer
  • Bereiden

    Pureer met de staafmixer de tonijn en de mayonaise. Breng op smaak met het citroensap, zout en peper. Voeg eventueel 2-3 eetlepels water toe om een vloeibare tonijnsaus te krijgen. Leg de rucola op een schaal (houd een flinke hand rucola achter) en drapeer hierover de plakjes fricandeau. Druppel de tonijnsaus over het vlees en bestrooi het gerecht met de kappertjes, de rest van de rucola en (versgemalen) peper. Lekker met brood.

    Resultaat

    Vitello Tonnato

    Breng anderen op de hoogte:
    • Facebook
    • Google Bookmarks
    • Twitter
    • LinkedIn
    • RSS

    Gerelateerde berichten:

    1. Filet American
    2. Garnalencocktail
    3. Tonijnbroodjes

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>