Carnavalpasta
Pasta zit vol met koolhydraten, en dat is juist het gene wat je hard nodig hebt tijdens Carnaval. Het is wellicht een wat vreemd recept, maar zeker het proberen waard.
Bereidingstijd: 10 minuten
Wachttijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Ingrediënten Carnavalpasta
- 180 gram spaghetti
- 40 gram pecorino
- Flink wat zwartgemalen peper
- 3 eetl kookwater
Materialen
- Zeef
- Schaal
Bereiden Carnavalpasta
Kook de spaghetti al dente. Giet af maar bewaar een beetje van het kookvocht. Meng in een schaal de pecorino met flink wat peper. Giet de spaghetti af en meng meteen met het pecorino-peper mengsel. Zorg dat de spaghetti niet te droog wordt. Voeg desnoods wat kookwater toe om het geheel smeuïg te houden. Draai nog een paar keren met de pepermolen over het gerecht, de peper moet goed zichtbaar zijn.