Eieren gevuld met rode pesto & garnalen
Gevulde eieren vormen altijd een feestelijk maal. Daarom speciaal voor oudejaar dit gevulde eieren recept met pesto en garnalen.
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 4-8
Ingrediënten Eieren gevuld met rode pesto & garnalen
- 6 eieren (middel groot)
- 1/2 bakje rode pesto
- 2 eetlepels yoghurtmayonaise
- Zout
- (Versgemalen) zwarte peper
- 30 g (Hollandse)garnalen (bakje à 100 g)
Materialen
- Spuitzak (met kartelmond met grote opening)
Bereiden Eieren gevuld met rode pesto & garnalen
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.