Snel een lekker hoofdgerecht maken? Probeer dan eens deze gevulde paprika’s met spinazie-fetarijst. Een leuke culinaire combinatie, zelfs voor de kinderen!

Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten
Aantal personen: 2

Ingrediënten Gevulde paprika’s met spinazie-fetarijst

  • 125 g notenrijst (pak à 250 g)
  • 150 g spinazie deelblokjes (diepvries)
  • 2 grote gele paprika’s
  • 100 g feta
  • 1 theelepel Season all-kruiden
  • 1 dl knoflooksaus

Materialen

  • Magnetron

Bereiden Gevulde paprika’s met spinazie-fetarijst

Rijst in ruim water ca. 8 minuten koken. Intussen spinazie in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 3 minuten ontdooien. Spinazie in zeef goed laten uitlekken. Paprika’s wassen, halveren, zaadjes en zaadlijsten verwijderen. Paprika’s in schaal zetten. In magnetron ca. 3 minuten afgedekt garen. Feta in kleine blokjes snijden. Rijst afgieten. Spinazie en feta door rijst scheppen, op smaak brengen met Season all. Mengsel in paprika’s scheppen. Paprika’s in magnetron afgedekt op vol vermogen in ca. 2 minuten warm laten worden. Serveren met knoflooksaus.